Stokebrandt; een persoonlijk verhaal

De ontwerper van Stokebrandt is Reinier Rozestraten. Deze Amsterdammer bedacht Stokebrandt toen hij besloot samen met zijn familie en vrienden vaker te genieten van het pure buitenleven. Samen buiten koken, eindeloos tafelen met een goed glas wijn en, als het na het eten wat fris wordt, een goed vuur stoken zodat je nog lang lekker buiten kan blijven.

Een manier waarop je dit kon combineren – een mooi toestel dat al deze functies in zich verenigde – bestond gewoonweg niet. “Ik ga het zelf ontwerpen” nam deze ervaren technisch bouwer zich voor, “geen wegwerpproduct, maar iets dat tijdloos is en waar we nog jarenlang plezier van zullen hebben.” Na brainstormen, prototypes maken en finetunen van het definitieve ontwerp is Stokebrandt eindelijk hier: puur, veelzijdig en (gebruiks)vriendelijk.

Puur

biqju 3

Rijk aan eenvoud, daar draaide het om bij het maken van stokebrandt. Mooi om naar de kijken met zijn pure en open vorm . Een ambachtelijk en robuust ontwerp, dat weer- en windbestendig is en de tijd met glans doorstaat. De schaal is middels een beproefde methode vervaardigd in een speciale Nederlandse plaatijzerfabriek. 

De eenvoudige belijning -less is more- , het zwarte staal en de RVS accenten geven Stokebrandt een eigentijds karakter. De ronde vorm geeft het ontwerp een uitnodigende uitstraling. De Dutch oven herinnert Stokebrandt aan vroeger tijden. Stokebrandt is Dutch design geworteld in ambacht.

Stokebrandt is puur genieten.

Veelzijdig

Uit onderzoek is gebleken dat barbecues slechts een paar keer per jaar worden gebruikt en met de meesten kan je alleen grillen en niet koken/braden/stoven en zo meer. Veruit de meeste barbecues kunnen bovendien de hitte van een echt houtvuur niet aan en zijn derhalve niet geschikt om een vuur in te stoken. En wat is er heerlijker dan eerst samen uitgebreid buiten te eten en daarna ook lang te genieten van de buitenlucht zonder dat je naar binnen hoeft omdat het te koud wordt? Dat kan omdat Stokebrandt ook een onverwoestbare vuurschaal is. En als je klaar bent verdwijnt hij niet achter in de schuur of verregent hij niet in de hoek van het terras; je legt het blad erop en heb je een mooie tafel voor bij je tuinmeubilair. Dat is nou nog eens slim bedacht.

Stokebrandt kan het allemaal.

(Gebruiks)vriendelijk

Alles aan stokebrandt is bedacht met (gebruiks)vriendelijkheid in het achterhoofd. Iedereen kan ermee uit de voeten. Het slimme grillrooster is draaibaar, in hoogte verstelbaar en makkelijk schoon te maken. Het handvat ervan blijft altijd koel. De innovatieve, verstelbare 3-poots voet levert maximale stabiliteit, de losse handgrepen maken Stokebrandt makkelijk verplaatsbaar. De speciale binnenring maakt het vuur extra veilig en compact. En er morst amper as. Last but not least: Stokebrandt is de ideale ruimtebespaarder en kan het hele jaar buiten blijven staan.

Stokebrandt; voor iedereen.

dit is stokebrandt:
barbecue, vuurschaal, Dutch oven en tafel inéén
Vragen? We horen ze graag:
info@stokebrandt.nl
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00