stokebrandt

van eigen bodem

Stokebrandt is een ontwerp van eigen bodem. Een puur product. Robuust en innovatief tegelijkertijd. Stokebrandt is een multitalent en daardoor in iéder seizoen goud waard. Hij is namelijk zowel barbecue, vuurschaal, Dutch oven als tuintafel.

Het ontwerp combineert ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken. Over elk aspect is nagedacht. Zo is hij uitermate stabiel en is de vuurschaal gegarandeerd veilig. De tafel is niet alleen een eyecatcher, maar ook een handige opbergoplossing. En met de nostalgische Dutch oven van gietijzer maak je de heerlijkste gerechten. Met de ruimtebesparende Stokebrandt ben je in één keer klaar voor het ultieme buitenleven – het hele jaar door. Ervaar het nu zelf!

onderstel

Het stevige onderstel van Stokebrandt bestaat uit drie poten van massief staal. Hierdoor biedt deze 3-poots voet maximale stabiliteit op elke ondergrond. Door een ingenieus kliksysteem is het elegante onderstel in één beweging in hoogte verstelbaar

Specificaties

Afmeting: 35 – 70 cm hoog
Materiaal: industrieel staal
Kleur: zwart
Bijzonderheid: in twee hoogtes verstelbaar, maximale stabiliteit

vuurschaal

De schaal is gemaakt van 3 mm dik industrieel staal. Door de speciale hittebestendige coating is Stokebrandt geschikt voor het stoken met houtskool, briketten én brandhout. In tegenstelling tot de meeste barbecues, die alleen de hitte van houtskool aankunnen.

Specificaties

Afmeting: Ø 65 cm
Materiaal: industrieel staal (dikte 3 mm)
Afwerking: poedercoating
Kleur: zwart
Bijzonderheid: geschikt voor barbecueën en (hout)vuur

grillrooster

Doordacht design: het grillrooster van Stokebrandt is draaibaar. Zo kun je er veilig en eenvoudig gerechten opleggen en afnemen zonder in de buurt van het vuur te komen. Of het vuur opstoken zonder dat het eten in de weg ligt. De speciale constructie zorgt ervoor dat het handvat altijd koel blijft. Ook is het rvs rooster in drie hoogtes verstelbaar, waardoor je zelf kunt bepalen hoe snel het eten klaar is. Het afneembare rooster kan in de afwasmachine.

Specificaties

Kleur: zilver
Materiaal: RVS
Bijzonderheid: draaibaar en in hoogte verstelbaar

binnenring

De roestvrijstalen binnenring is nog zo’n handige vondst van Stokebrandt. De ring zorgt voor een veilig, compact en stabiel vuur waar de wind geen vat op heeft.

tafelblad

Het afneembare tafelblad is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij aluminium. De rand is zo vormgegeven dat je precies de juiste grip hebt als je Stokebrandt optilt. Ook handig: het stootvaste blad sluit de vuurschaal waterdicht af, waardoor je er houtskool en brandhout in kunt bewaren. Omgedraaid is het blad ook als dienblad te gebruiken!

Specificaties

Afmeting: Ø 70 cm
Materiaal: lichtgewicht aluminium
Kleur: zilver of mat zwart
Bijzonderheid: tafelblad, deksel en dienblad ineen

Dutch oven houder

Stokebrandt wordt standaard geleverd met een afneembare houder (inclusief ketting) waar je iedere gewenste pot of pan aan kan hangen. De stalen houder is zo ontworpen dat elke pot centraal boven het vuur hangt en met de ketting kun je de pot lager of hoger boven het vuur hangen. Maar Stokebrandt is pas echt compleet met de speciale, gietijzeren Dutch oven.

Dutch oven

De ambachtelijk vervaardigde Stokebrandt Dutch oven biedt talloze extra kookmogelijkheden. Koken, stoven, braden, bakken: het kan allemaal. De Dutch oven heeft kleine pootjes waardoor hij stabiel in het vuur kan staan en het deksel is zo vormgegeven dat je er houtskool op kunt leggen. Deze authentieke manier van koken is een beleving op zich.

Specificaties

Materiaal: hoogwaardig gietijzer
Afmeting: Ø 30 cm
Kleur: zwart
Bijzonderheid: geschikt voor koken, stoven, bakken, braden

handgrepen

Met de losse handgrepen wordt het veilig verplaatsen van Stokebrandt wel heel eenvoudig. Klik de grepen aan de schaal – door de foolproof-methode kan dit maar op één manier – verplaats het toestel en ga snel door met genieten. De rvs handgrepen zijn makkelijk schoon te maken.
dit is stokebrandt:
barbecue, vuurschaal, Dutch oven en tafel inéén
Vragen? We horen ze graag:
info@stokebrandt.nl